Bli en del av Compass Group!

På Compass Group präglas kulturen av öppenhet, tillit och integritet. Vi vill att alla våra relationer ska vara baserade på ärlighet och respekt. Vi främjar personligt ansvar men arbetar som ett lag. Vi uppskattar alla kollegors kunskaper, personligheter och insatser, stöttar varandra och delar villigt med oss av bra metoder för att nå våra gemensamma mål. 

Vi brinner för att leverera mat och service av högsta kvalitet och är stolta över att kunna göra det, för oss är passion för kvalitet viktigt. Vi ansvarar för våra handlingar, som individer och som grupp. Varje dag strävar vi efter att bidra till kunderna, samhällets och världens hälsa och välbefinnande. Vi har en positiv och affärsmässig ”vi kan”- attityd till de möjligheter och utmaningar vi ställs inför.

Vi letar efter dig som är redo att anta nya utmaningar, ser möjligheten att utvecklas inom Compass Group och vill jobba tillsammans mot visionen om att vara förstahandsvalet av leverantör för mat, dryck och supportservice!

Visste du att....

Hos oss arbetar engagerade medarbetare!

Vi drivs av att leverera fantastisk service. För att kunna göra det vet vi att våra medarbetare behöver känna sig trygga, säkra, sedda och inspirerade. Vi tar hand om varandra, ser varandra och hjälps åt. Med 2500 anställda finns det många kollegor som bryr sig om varandra, våra gäster och vårt klimat. 

Din utveckling är viktig för oss!

Med 450 restauranger och växande antal supporttjänsteuppdrag över hela landet finns flera möjliga vägar för dig att utvecklas inom Compass Group. På Compass har vi trygga villkor och avtal.

Vår resa är vårt mål!

Vi vill framåt - utvecklas och tillsammans utveckla Compass Group. Därför satsar vi både på inspiration och innovation! Som anställd hos oss är du med på resan som världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. Vi agerar alltid med din, våra gästers och vår miljös säkerhet i första rum. 

Våra anställda är vår största tillgång!

Inom Compass Group uppmärksammar vi varje år medarbetare som utmärkt sig lite extra i utnämningen Be A Star! ⭐
Läs om några utav vinnarna från 2022!

Årets Medarbetare 2022, Mohamed Hassan

Mohamed arbetar till vardags som diskare vid Tastory Lindhagen på Kungsholmen och har varit anställd hos Compass Group sedan 2012 med en liten paus under coronapandemin.

Motivering lyder: "För en energi och drivkraft som smittar av sig och förmågan att skapa en stark vi-känsla både hos kunder och kollegor är du en sann inspirationskälla. Du är prestigelös, passionerad och kreativ, att ställa upp för dina kollegor och hjälpas åt är en självklarhet för dig. Din passion för ditt yrke undkommer ingen, du får hela enheten att vilja sträcka lite extra på sig och är en förebild för Compass värdegrund."

Årets Lagspelare 2022, Rebecka Larsson

Rebecka arbetar till vardags som lokalvårdare på Viktoria Hotell & Konferens i Uppsala, och har jobbat inom Compass Group sedan 2014.

Motiveringen lyder: "Med en unik förmåga att få dina kollegor att må bra och känna sig välkomna är du en självklar lagspelare. Av kollegor beskrivs du som ”en fantastisk medarbetare som alltid månar om arbetslaget, hjälper till och inte är rädd för att kavla upp ärmarna". Du tvekar aldrig på att ställa upp - för dig är laget före jaget en självklarhet!"

Årets Kulturbärare 2022, Anders Johansson

Anders arbetar till vardags som köksmästare på The Melting Pot vid Volvo i Göteborg, och har jobbat inom Compass Group sedan 2021.

Motiveringen lyder: "För en energi och drivkraft som smittar av sig på hela arbetsgruppen och får alla att känna sig som en del av ditt team. Du lever Compass värderingar och inspirerar dina kollegor till att bygga en framgångsrik arbetsplatskultur där du villigt delar med dig av din erfarenhet. Du sprider värme, glädje och trygghet och din passion för ditt arbete gör dig till en sann kulturbärare!".

Årets Servicestjärna 2022, Annica Milland

Annica arbetar till vardags som restaurangbiträde på Volvo Skänken i Skövde, och har jobbat inom Compass Group sedan 1995.

Motiveringen lyder: "Med ett varmt mottagande och ett stort leende på läpparna får du varje gäst att känna sig välkommen, trygg och speciell. Din sprudlande energi och ditt smittande skratt undkommer få! Du är engagerad och entusiastisk och tycker det är spännande med allt nytt som du tar till dig med nyfikenhet. Inte sällan överraskar du dina kollegor med nya idéer för att säkerställa bästa möjliga service och leverans, en riktigt servicestjärna!"

Compass Group Sverige i siffror!

Vi tycker inte om att skryta, men här är några siffror vi är stolta över!

Anställda

Måltider per dag

Restauranger

Konferensanläggningar

Vill du jobba med oss på Compass Group?

Följ oss gärna på våra sociala kanaler!